Yarı Final Bileti Ekol’un

Yarı Final Bileti Ekol’un
17.02.2024

Özellikle ilk setin nefesleri kestiği maçta Pegasus müthiş savunma yaptı. Hücum silahlarını etkili kullanan Ekol zorlu maçta turu geçen taraf oldu.

2. yarı finalisti belirleyecek müsabakaya daha önde başlayan taraf Ekol Lojistik oldu (4-2). Hamdi'nin kurşun pasında topu çok iyi öldüren Emirhan skoru 6-4'e getirdi. Fatih 4 numaradan çaprazı çok iyi gördü ve Ekol Lojistik farkı açmaya başladı (9-5). Pegasus, Ekol Lojistik'e hem savunmada hem hücumda performansını yükselterek karşılık verdi. Yiğit'in ayağıyla çıkardığı top sonrasında gelen sayı rüzgarı Pegasus yönüne çevirdi (12-12). Ekol Lojistik Aziz ile sayılar üretmeye devam ederken Yiğit de Pegasusta öne çıkan isim oldu (17-16). Hakan'ın filenin de yardımıyla aldığı sayıyla set sonuna skor eşitliği ile girildi (19-19). Nefeslerin tutulduğu son anlarda iki takım  karşılıklı sayılar buldu (22-22). Aziz'in servise geçmesi Pegasus'un servis karşılama avantajını elinden aldı, Aziz ace sayısı ile takımını öne geçirdi (23-22). Emirhan sete son noktayı koydu ve zorlu seti Ekol Lojistik kazandı (25-23). 

Ekol Lojistik aldığı momentumla ikinci sete iyi girdi (5-2). Burak'ın arkadaki boşluğu çok iyi görmesinden sonra Hamdi'nin karşılık vermesi iki kaliteli pasörün imzasını taşıyan sayılardı (8-5). Ekol Lojistik, hücum akışkanlığını ve hızını arttırınca skor Ekol Lojistik lehine açılmaya başladı (16-11). Aziz'de vites yükseltince Pagasus istediği geri dönüşü yapamadı ve Ekol Lojistik maçta 2-0 öne geçti (25-16). 

Üçüncü setteki ilk sayı Halil İbrahim'in zor pozisyonda çıkardığı top sonrası çapraza güzel bir vuruşla topu yollayan Furkan'dan geldi (1-0). Üçüncü setin ilk bölümü karşılıklı sayılarla geçildi (4-4). 8-7'den sonra fark açıldı (15-11). Mert 2 numaradan paralel vurduğu güzel smaçla skoru 16-12'ye getirdi. Emirhan hücumdaki etkinliğini arttırınca Ekol Lojistik yarı finalin kapısını sonuna kadar aralamış oldu (22-15). Arka arkaya hatalar yaparak krize girmeye çok yaklaşan Ekol Lojistik'te kaptan Hamdi devreye girdi ve Pegasus serisini sonlandırdı (23-18). Ekol Lojistik, blok auttan gelen sayı sonrası maçı kazanmayı başardı ve ismini yarı finale yazdırdı (25-20). 

Geçmiş Olsun Fatih Sütlü
Talihsiz pozisyonda takım arkadaşının ayağına basarak sakatlanan ve oyuna devam edemeyen ligin en önemli oyuncularından Fatih'e geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyor ve en kısa sürede sahalara dönmesini temenni ediyoruz.

İstatistik

Diğer Fotoğraflar