Bronz Madalya İş Yatırım’ın

Bronz Madalya İş Yatırım’ın
06.03.2022

Final günün ilk maçında Burhan Felek zeminine ilk çıkan takımlar İş Yatırım ve KPMG oldu. İki takımda sezonu madalyayla kapatmak için maça motive başladı. İş Yatırım rakibine set vermeden bronz madalyanın sahibi oldu.

Burhan Felek'te günün açılışını yapan iki takım da maça kontrollü başladı. İlk etapta risk almaktan kaçınan takımlar oyunun ilk bölümünü dengede götürdü. İş Yatırım, Gülsün'ün servisteki etkisiyle farkı açmaya başlayınca KPMG molası geldi (12-8). 15-8'de KPMG antrenörü Ali Yıldız ikinci molaya gitti. Hücumda ritim yakalamakta zorlanan KPMG ilk sette rakibinin direncini kırmakta zorlandı ve İş Yatırım maçta 1-0 önce geçti (25-15). 

İkinci sete İş Yatırım hızlı bir giriş yaptı. KPMG 6-1'de mola aldı. Mola dönüşü toparlanan KPMG file önünde Betül Biter'in de sayı bulmasıyla farkı eritti (7-6). Yeşim servisten bulduğu sayıyla skora denge getirdi. Gülce'nin ortadan hücumu rakip yarı alanda sayıyla sonuçlandı ve İş Yatırım yeniden öne geçti. KPMG oyuna dönmekte zorlanınca İş Yatırım farkı açmaya başladı. Gülce'nin file önündeki etkinliği İş Yatırım'a kolay sayılar getirdi. Münteha ve Büşra'nın etkili servisleri KPMG'yi oyuna döndürdü ve 22-16'da İş Yatırım molası geldi. Mola sonrası İş Yatırım toparlandı ve ikinci setten de galip ayrıldı (25-16). 

Üçüncü sette maçı bitirmek isteyen İş Yatırım hücumda etkili başladı. Sevde'nin çaprazdan smaçları sayıyla sonuçlandı ve skor 8-3 olduğunda KPMG molası geldi. İş Yatırım servislerde de çok etkili oldu ve arka arkaya sayılarla farkı açtı. Savunmada da mücadele seviyesini yukarılara çeken İş Yatırım skoru 15-4'e getirerek rakibine ikinci molasını aldırdı. Maç boyunca oyunu domine etmeyi başaran İş Yatırım set vermeden bronz madalyanın sahibi oldu (25-14). 

3 - 0
1. Set
25
Set Skoru
15
21 dakika
2. Set
25
Set Skoru
16
19 dakika
3. Set
25
Set Skoru
14
23 dakika
1 saat 3 dakika

Diğer Fotoğraflar