KPMG 0-3 İş Yatırım

KPMG 0-3 İş Yatırım
13.02.2022

Grup maçlarını tamamlayan İş Yatırım ilk iki sırayı garantileyerek yarı finale adını yazdırdı. Haftaya oynanacak Türk Telekom - KPMG müsabakası sonucuna göre ilk ikideki yeri belli olacak.

Maça son derece motive başlayan İş Yatırım, ilk dakikalarda farkı açmaya başladı. Sevde'nin çaprazdan gönderdiği smaç rakip yarı alanda sayı oldu. Arkasından gönderdiği servis de sayıya dönüşünce KPMG mola aldı (4-12). Sevde'nin serviste yakaladığı seri, skoru 4-16'ya kadar getirdi. 5-18'de KPMG'den ikinci mola geldi. Savunmada önemli hatalar yapan KPMG takım olarak demolarize olunca oyuna dönmekte zorlandı ve ilk set İş Yatırım'ın oldu (11-25). 

İkinci sete daha iyi başlayan taraf KPMG'ydi. Münteha'nın köşeden gönderdiği smaç bloktan dışarı gidince fark 2'ye çıktı. Gülce'nin servislerine Tuba'nın file önü etkinliği eklenince İş Yatırım kontrolü eline aldı. Geriden gelip öne geçen İş Yatırım farkı bir anda 5 sayıya çıkardı. Set sonuna doğru farkı iyice açan İş Yatırım maçta skoru 0-2'ye getirdi (15-25).

Üçüncü sette KPMG biraz toparlanmış gözüküyordu ancak sete iyi girseler de devamını getirmekte zorlandılar. Gülsün'ün pas organizasyonunda Gülce'yi filede iyi kullanan İş Yatırım 3-9'da rakibine mola aldırdı. Mola sonrası 4-0'lık seri yakalayan KPMG rakibini yakalasa da Tuba ve Gülce'nin insiyatif alması İş Yatırım'ı oyunda tuttu. Gülsün ise pasör pozisyonunda iyi işler çıkartarak ön plana çıkan oyunculardan biri oldu. Maç boyunca dominant bir oyun oynayan İş Yatırım set vermeden kazanmayı başardı (17-25). 

0 - 3
1. Set
11
Set Skoru
25
16 dakika
2. Set
15
Set Skoru
25
16 dakika
3. Set
17
Set Skoru
25
22 dakika
54 dakika

Diğer Fotoğraflar